Equinara erbjuder dig och din häst ett fullgott komplement inom hästmedicin i form av komplementära terapier och behandlingsmetoder.

 

Jag heter Hanna Jacobsson och är utbildad hästakupunktör, hästfysioterapeut och KranioSakral Terapeut.  Jag har alltid älskat hästar och jag brinner för att hjälpa hästar att hitta hem till sig själva. Till sin balans. För våra hästar bär på massa spänningar och låsningar och kan ha en vädigt tung känslomässig ryggsäck att bära på, precis som vi människor.

 

Jag började min bana som terapeut med väldigt fysiska metoder såsom massage men jag letade hela tiden efter något mer. Något som kunde behandla mer på djupet och inte krävde någon fysiskt anstränging utav mig som terapeut. När jag upptäckte KranioSakral Terapi var det som att hitta hem. KS öppnade en helt ny värld för mig vilket har lett mig till jag är idag. En värld där en förståelse för att allt är energi och genom förändring av energins frekvens kan mirakel ske.

 

Jag har en djup respekt och beundran för alla våra hästar som finns och alltid vill göra sitt bästa för oss människor. Jag är glad och tacksam för att jag som terapeut kan hjälpa hästar till ett bättre och friare liv. Jag behandlar din häst ur ett holistiskt perspektiv vilket innebär att jag ser till hela hästen när jag jobbar.

 

Lyssna på din häst även vid minsta lilla förändring, det är hästens sätt att tala

om att något är fel!

 

 

Equinara © 2009 • info@equinara.se • Tel: 0733-818755

FÖR HÄST I BALANS & HARMONI